Monako

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Monako

Некретнина на продају у Монаку

Висока куповна моћ чак и неколико грађана који живе у Кнежевини, чини град-државу која гледа на медитеранску обалу идеално одредиште за стране компаније које продају тржиште средње квалитетних производа.

Кнежевина Монако има територију која се простире на нешто више од 2 квадратна километра, са популацијом од око 38.000 становника. Пошто су њене мале географске и демографске димензије обрнуто пропорционалне његовој огромној способности да пројектују позитивну слику на свету, Кнежевина је заправо престижна изложба ексклузивних производа у луксузном сектору.

У Монаку има много интересантних некретнина.

Економија Монака ужива одлично здравље. За готово седам година државни буџет је био вишак, захваљујући пажљивом управљању привредом која се све више заснива на приходима оствареним порезом на додату вредност (ПДВ), једини порез који познаје Кнежевину. Европска унија је препознала тренутну виртуозну фазу монегашке привреде, заобилазећи Монако из свих листи пореских увала, што је довело до тога да међународни инвеститори бирају Кнежевину и привлаче нове стране становнике.

На тржишту луксузних некретнина, Кнежевина Монако потврдјује већ четврти пут по врху најскупљих кућа на свету и на својој територији можете наћи многе луксузне некретнине на продају у Монаку.

Власништво стана не служи само као симбол статуса, већ нуди и практичне предности. Стратешки приступ Француској и северној Италији и једноставним хеликоптером од 5 минута до аеродрома у Ници (трећи највећи аеродром у Француској), чини Монаку атрактивном резиденцијом за такозване "глобалне тротаре".

Поред тога, домицил у Кнежевини може дозволити станодавцу да стекне пребивалиште у Монаку и да буде у блиском контакту са другим утицајним привредницима из целог света. Величина Кнежевине такође снажно ограничава број нових пројеката, што заузврат даје додатну отпорност на вриједност имовине за продају у Монаку.

  •  
    Пресељење у Монако. Емигранти и живе у Монаку.

      Једна од најбогатијих стварности у Европи, Кнежевина Монако никада није изгубила своју привлачност у очима инвеститора. Данас, Монегаска стварност, биће неприкосновена звезда мини водича Реалигро. Колико вас се жели преселити на нову локацију? Почевши од нуле и постиже успех у нацији која ј ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 25919

Prodaja Пословна делатност, Monako, Monte Carlo, Monte Carlo, monaco

Reserved negotiation
Prodaja
Пословна делатност

80 m²
Гиве аваи друштво "Сам" од 21 година. Лиценце за: Импорт / Екпорт - Купите / продају / лизинг аутомобила - Боатс - покрету. Промет 14 м - Нето прихо...
Cod. 17731

Prodaja Остало (стамбени објекти), Monako, Monte Carlo, Limone Piemonte, S.Lorenzo - Colle di Tenda

204,744,750.00RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

350 m²
Имовина се налази у планинама Лимонетто и сјајна природног окружења на италијанској страни "Цолле ди Тенда ', на надморској висини од 1.500 метара, а ...
UNAVAILABLE
Cod. 11716

Prodaja Четворособан стан, Monako, Monte Carlo, Monte Carlo, Monte Carlo

538,186,200.00RSD
Prodaja
Четворособан стан

117 m²
2 бедроомед апт Монте Карлу стан. Прекрасна 117м ² 17м ², тераса на 21. спрату престижне куле блока 24 сата безбедност, у близини плаже и продавница. ...
UNAVAILABLE
Cod. 8464

Prodaja Двособан стан, Monako, Monte Carlo, Monte Carlo, Monaco

Reserved negotiation
Prodaja
Двособан стан

45 m²
обнова
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB